Je hebt ze vast weleens langs zien komen op Pinterest. Prachtig groene muren die nooit verkleuren. Dat heb je met groene moswanden. Een prachtige groene muur voor op kantoor. Maar wat zijn precies de voordelen van een moswand? Wij leggen het je uit!

Moswanden zijn onderhoudsvrij

Wist je dat moswanden niet alleen prachtig groen zijn, maar ook eenvoudig groen blijven? Moswanden worden onderhoudsvrij opgeleverd. Dit betekent dat je ze geen water hoeft te geen, maar ook dat ze stofvrij zijn. Hierdoor hoef je jaren niets te doen aan jouw nieuw aangebrachte moswand.

Moswanden zijn geluiddempend

Moswanden zijn ook nog eens geluiddempend. Het vangt het geluid op waardoor het niet meer kan weerkaatsen. Hierdoor voorkom je dus ruis op kantoor of in huis. Dit wetende in combinatie met het feit dat het zeer onderhoudsvriendelijk is, maakt de moswand de perfecte decoratie voor aan de muur, zonder panelen op te hoeven hangen!

Een moswand als decoratie

Wist je dat een moswand ook nog eens inzetbaar is als decoratie? Het ziet er namelijk niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens leverbaar is allerlei vormen en maten. Je kunt ze dus bijvoorbeeld laten vormen naar jouw bedrijfslogo. Of wat dacht je van een moswand in andere kleuren? Ze zijn er bijvoorbeeld in de kleuren donkergroen, lichtgroen, geel, rood en zelfs oranje! Hierdoor heb je dus extra speling hoe jij jouw moswand aan kunt brengen op kantoor. De kosten van een moswand verchilt per kantoor en afnemer. Het heeft met name te maken met de afmetingen, het type mos, maar ook het niveau van maatwerk. Een logo in mos is supergaaf, maar wel maatwerk. Dit kunnen de kosten aanzienlijk verhogen van de aanschaf van een moswand. Maar bedenk maar zo: je geniet er nog jaren van!