Ben je opzoek naar aanhangers die voorzien worden van een goede kwaliteit en een goede prijs hebben? Dan ben je bij Aanhangwagendirect aan het goede adres. In het ruime assortiment van Aanhangwagendirect vind je zowel volledige aanhangers als losse onderdelen hiervan. Al deze aanhangers zijn gekeurd door BOVAG. Hiernaast is Aanhangwagendirect dus ook gespecialiseerd in losse onderdelen van aanhangers. Voor meer informatie kan je terecht op de site Aanhangwagendirect.nl.

Transport aanhangers van Aanhangwagendirect

De transport aanhangers van Aanhangwagendirect zijn gespecialiseerd in het vervoeren van auto’s, machines en andere voertuigen. De eerste transport aanhanger die bij Aanhangwagendirect in hun assortiment heeft zitten is de autotransporter. Deze autotransporter is gespecialiseerd in het vervoeren van auto’s. Deze aanhangers hebben een 10 centimeter hoge reling i.p.v. de standaard borden rondom de aanhanger. De tweede is de machinetransporter. Deze is gespecialiseerd in het vervoeren van machines. Een voorbeeld hiervan is een kleine graafmachine. Hierbij zitten ook oprijplaten. Hierdoor kan de machine gemakkelijker de aanhanger oprijden. Als laatste hebben we de multitransporter. Deze is zowel gemaakt voor het vervoeren van auto’s als machines.

Wat is het verschil tussen de plateauwagen en de bakwagen?

De bakwagens hebben de wielen naast de laadvloer zitten. Hierdoor wordt de breedte van de aanhanger niet de breedte van de bak. In tegendeel van de bakwagens bevinden de wielen van een plateauwagen zich onder deze laadvloer. Hierdoor is dus in tegenstelling tot de bakwagen de laadvloer van de plateauwagen net zo groot als de aanhanger. Ten tweede onderscheid de plateauwagen zich vergeleken met bakwagen. De plateauwagen biedt namelijk ook nog borden die los van elkaar naar beneden geklapt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat het laden en lossen veel makkelijker gaat.

Gesloten aanhangers

In het assortiment van Aanhangwagendirect bevinden zich een paar verschillende gesloten aanhangers. Eén daarvan is de gesloten aanhanger van Humbaur. Zij zijn gespecialiseerd in produceren van kwalitatief goede gesloten aanhangers, maar ook koelaanhangers. In het assortiment van Aanhangwagendirect zitten ook gesloten aanhangers van Anssems. Zij maken aanhangers voor vakantiegangers en voor de hobbyist. Hiervoor bieden ze ook hun gesloten aanhangers aan. De gesloten aanhangers van Aanhangwagendirect zijn er in veel verschillende maten beschikbaar. Ze staan zowel in de verkoop, als is in verhuur.

Kippers en motortrailers van Aanhangwagendirect

Een kipper is de perfecte aanhanger voor wanneer je een lading moet vervoeren voor grondstoffen. De kipper is daarvoor erg handig, omdat je met de kipper makkelijk je lading kan kiepen. Een kieper is handig voor wanneer je aan het verbouwen bent. Je kunt namelijk snel bijvoorbeeld steentjes of zand vervoeren en vervolgens ook makkelijk kiepen. Wanneer je op zoek bent naar een motortrailer ben je bij Aanhangwagendirect aan het juiste adres. Ze hebben namelijk een heel ruim aanbod aan motortrailers. Deze trailers zijn er natuurlijk om je eigen motoren te vervoeren. Deze motortrailers zijn er in verschillende soorten maten. Al deze informatie is te vinden op de site van Aanhangwagendirect. Ga naar Aanhangwagendirect.nl voor informatie over de aanhangers of losse onderdelen die ze verkopen. Ook voor vragen kun je bij de klantenservice van Aanhangwagendirect terecht.